Sint-Janscollege voetbalfinale 2015! En de winnaar is…

Voetbal laat ook in het college de harten sneller slaan. Vandaar de jaarcompetitie tussen de verschillende klassen georganiseerd door de sportverantwoordelijken van de leerlingenraad. De winnaar van elke graad komt uit tegen de lerarenploeg. Zij hebben uiteraard de wild card in handen. Uiteindelijk kwam het vijfde jaar, klas WEWI, als overwinnaar uit de strijd in de derde graad. Op het nippertje klopten ze de nochtans sterke ploeg van de zesdejaars.

De winnaar van deze competitie ging door naar de finale tegen de lerarenploeg. Na een spannende match op een zonovergoten veld en temidden van veel belangstelling van medeleerlingen en leraars stond de stand bij het affluiten 3 tegen 3. Twee ploegen die elkaar overduidelijk waard waren en mekaar met snelle reacties en mooie combinaties het vuur aan de schenen legden.

Bij de beslissende penalties wist de keeper van de leerlingenploeg de bal tot tweemaal toe uit het doel te houden. En zo won de ploeg van het vijfde jaar dit schooljaar verdiend de finale, waarvoor proficiat!

Met dank aan de leerlingenraad en aan Peter om dit evenement weer met glans en ambiance te organiseren.

Lerarenteam: Jurgen Quaeyhaegens, Jan Schoofs, Joris Wauters, Brecht Verstraeten, Charles Faveere en Simon Pardons in het doel. Voor het leerlingenteam vijfde jaar: Ward Van Dijck, Hannes Verstreken, Siemon Mart, Thomas Hoornaert, en Lauren De Bruyn in het doel.

Tags: