Galamatch 2018

Alweer tijd voor een galamatch mét commentaar van Peter Vandenbempt

De voetbalcompetitie tussen de verschillende jaren en klassen is alweer afgerond. Tijd dus voor de zoveelste editie van de galamatch made in Sint-Janscollege. Dit jaar kwam winnaar 5WEWI uit tegen de lerarenploeg. De leerlingen scoorden in de eerste minuten van de match al dadelijk twee vlammende doelpunten. Het werd daarna een bittere strijd waarbij de leraars terugkeerden tot 2/3, maar kort daarop een vierde doelpunt te incasseren kregen. We onthouden ettelijke mooie en spannende momenten waarbij de leerlingen wisten te scoren en evenveel mooie en spannende momenten waarbij de leraars de gecreëerde kansen niet altijd konden verzilveren, ondanks mooie acties.

En ook dit jaar was onze ‘eigenste’ supervoetbalcommentator Peter Vandenbempt van de partij. Geamuseerd zorgde hij voor professionele commentaar en een ludieke noot op tijd en stond, samen met oud-leerling Robbe Van Dijk.

Ook met dank aan de sportverantwoordelijken van de leerlingenraad en Peter Van Nerum voor de puike organisatie en aan Simon voor de technische ondersteuning.