Boterkoeken voor Chrysostomos én voor het goede doel!

Onze zesdes staken de handen uit de mouwen tijdens de jaarlijkse boterkoekenverkoop, vast onderdeel van hun chrysostomosactiviteiten. De opbrengt ondersteunt de projecten en evenementen van onze laatstejaars,maar een deel ervan gaat naar het goede doel.Dit jaar was dat de Koffiestop van Broederlijk delen.

Het initiatief wordt, letterlijk en figuurlijk, enorm gesmaakt door onze leerlingen. Afhankelijk van ieders appetijt werden er koeken gekocht. Eén boterkoek  of twee boterkoeken voor degenen die onze gezonde week nog in gedachten hadden. 8, 10 of meer voor diegenen die die dag enkel op boterkoeken overleefden en hiervoor speciaal hun tussendoortjes en boterhammen thuis lieten.

Ook voorbijrijdende ouders werden bediend. Dankzij de snelle service van onze leerlingen, konden de ouders ook meegenieten. En er was die ene ouder die dacht dat het gratis was, twee koeken in ontvangst nam, zijn raampje weer omhoog deed en voor onze verbouwereerde leerlingen weer wegreed.

De Koffiestop bracht 475,77 euro op. Dankzij de boterkoeken komt daar nog een 300 euro bij. Mooi werk en iedereen tevreden.