Retoshow 2017

Nadat de laatstejaarslichting van 2016 de Retoshow uit lang vervlogen internaatstijden nieuw leven ingeblazen had, konden de zesdes van nu natuurlijk niet achterblijven. Op 15 februari 2017 was het zover.

Met de hulp van ervaren coach Marc Meulemans boksten ze in relatief korte tijd een ferme show in mekaar waarmee ze terugblikten op zes jaar Meldertse toestanden en de ervaringen met een heleboel leraars. Dit via sketches die in snel tempo de revue passeerden. De toon zat goed en er zat een prima vaart in het programma dat in twee opvoeringen aangeboden werd aan alle leerlingen van 1 tot 5. Het was meteen het laatste evenement in onze orangerie. De deuren gaan nu immers voor een jaar dicht voor een volledige restauratie aan de buitenkant.

Opnieuw leuk, entertainend, amusant en grappig, zonder er echt óver te gaan. Want leraars met al hun hebbelijkheden en tics zijn natuurlijk ook maar mensen.

En op de voordehandliggende vraag of de Retoshow van dit jaar beter was dan die van vorig jaar blijven we het antwoord schuldig. Goed gedaan jongens en meisjes!

R. Severijns