Wij, de tweedejaars, gingen van 5 tot 7 maart naar Brugge!

Dag 1

We waren allemaal opgewonden om te vertrekken. Toen we aankwamen in ons hotel te Nieuwpoort stond ons een heerlijke maaltijd te wachten. Om de dag af te sluiten, zijn we gaan ‘discobowlen’. De mooie muziek en de fantastische sfeer maakten de avond meer dan geslaagd.

Dag 2

's Ochtends vroeg vertrokken we met kleine oogjes naar Brugge. We waren zeer benieuwd naar het spel dat de leerkrachten voor ons in petto hadden. We werden gedropt en moesten aan de hand van leuke opdrachten het zonovergoten Brugge doorkruisen.

Na een heerlijke portie stoofvlees met friet, deden we onze stapschoenen aan en begonnen we aan onze strandwandeling onder de prachtige sterrenhemel, waarin Venus schitterde. 's Avonds dansten we in Sandeshoved samen met de leerkrachten de pannen van het dak!

Dag 3

Na veel gespetter en gespat in het zwembad sloten we onze laatste dag af met een leerrijke rondleiding door het Abdijmuseum.

HET WAS EEN ONVERGETELIJKE UITSTAP!

Graag willen we de acht leerkrachten bedanken die deze driedaagse voor ons mogelijk maakten: Mevr Theunis, Mr Roosen, Mevr Keppens, Mevr Pierre, Mr Van Assche, Mr Schoofs, Mevr Masson en Mevr Raskin.